Hjemmeside

Hvad kan en hjemmeside gøre for mig?

Hvad en hjemmeside kan gøre for dig, kan der være rigtig mange svar på. En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside, men skal gerne lede til et mål. Et mål kunne f.eks. være en henvendelse fra en kunde, eller blot være med til at sprede kendskabet til ens brand. Når man vælger at få udarbejdet en hjemmeside, er det vigtigt at vide hvad man vil med siden. De fleste kunder ved selvfølgelig dette i forvejen, men ellers hjælper vi med at klarlægge dette.

Der findes mange forskellige typer hjemmesider. Nogle er ganske simple med næsten udelukkende kontaktoplysninger. Disse er simple og hurtige at sætte op, men kan være ganske brugbare for f.eks. mange håndværkere. En mekaniker behøver måske ikke fremvise så mange referencer, eller komme med lange beskrivelser for deres baggrund, eller hvilke værktøjer de har brug for. For dem er det vigtigst at kunden kan finde dem, og kan finde kontakt information. En sådan simpel side vil altså blot fungere som et visitkort.

Men er det så nødvendigt at have en hjemmeside? - Ja! I gamle dage slog man op i telefonbogen, når man ledte efter en mekaniker i nærheden. I dag søger folk på google, medmindre de har deres faste mekaniker. Hvis man så ikke eksisterer på google, vil man gå glip af mange kunder. De færreste tager bilen og kører rundt i området for at finde en mekaniker.

Nu har jeg fået en hjemmeside, så folk kan finde mig på google. Er det så ikke fint nok?

Man skal se på sin hjemmeside som det første skridt folk tager når de besøger ens forretning. Stilen, indholdet og udførslen giver et førstehåndsindtryk, og dette vil følge kunden længe. Du ser f.eks. heller ingen advokat kontorer, hvor kontorerne er fyldt med rod, larm og snavs. Det er vigtigt der at give et professionelt udtryk, og på den måde vække tillid hos klienten. Dette gælder også for hjemmesiden. Hvis siden er usammenhængende, dårligt design og ser sjusket ud, vil det ikke vække den tillid som kræves hos kunden. Du kan risikere at blive sorteret fra allerede her, hvis ikke siden ser professionel ud.


Det kan være svært at finde ud af hvad man skal vælge, når det kommer til tekniske løsninger og hjemmesider. Vi taler dansk og hjælper dig med at klarlægge dit behov. Og vi løser det for dig.


Udviklingsforløbet

Hvis vi indgår et samarbejde om en hjemmeside til jer, vil vi tage jer i hånden igennem hele processen fra start til slut.

Alle kunder er forskellige, og lige så er alle udviklingsforløb. Vi aftaler sammen hvordan forløbet skal køre, så vi begge er enige, og ikke mindst så det passer ind i jeres hverdag.

Vi er fuldt forståelige for at nogen gerne vil følge projektet helt tæt. Omvendt er der også nogen som helst ikke vil blande sig, da de hellere vil bruge tiden på deres forretning. Ingen af forløbene er mere rigtig end den anden.

Fælles for alle projektforløb er der dog nogle deadlines som skal overholdes fra begge sider. Ved hvert projekt aftaler vi hvem der står for hvad. Ofte vil kunden selv levere tekster og billedmateriale, for at holde prisen nede. Der er vi selvfølgelig nød til at aftale en deadline for aflevering af dette, for at vi kan overholde vores afsluttende deadline.

Vi forsøger at holde hele udviklinsforløbet så problemfrit for sig som muligt, så du kan koncentrere dig om det du er god til.


Brugervenligt

Vi bruger et utroligt brugervenligt CMS system (ret-selv-system) til vores hjemmesider. Det sikrer at du altid selv kan rette i indholdet på din hjemmeside. En dynamisk virksomhed kan selvfølgelig ikke bare stå stille, fordi i skal have laet en rettelse, og vores kalender er booket.

Derfor er det vigtigt for os, at i selv har adgang til systemet, og vi sørger for at i bliver undervist i brugen. Således kan hjemmesiden opdateres hurtigt og nemt, så i ikke behøver at gå i stå.

Mobilvenlig

I dag bliver foregår næsten halvdelen af alle søninger på google via en mobiltelefon eller en tablet. Derfor skal din hjemmeside selvfølgelig tilpasse sig disse, for at dine kunder får den bedst mulige oplevelse, når de besøger din hjemmeside fra en håndholdt enhed.

Vores CMS system (ret-selv-system) er fra start mobilvenlig, og kræver ikke en masse tilpasning her. Bemærk at Google er begyndt at prioritere hjemmesider der er responsive (mobilvenlige) i søgeresultaterne.

Sikkerhed

Sikkerheden på din side skal være i top. Derfor har vi valgt et licens baseret CMS system (ret-selv-system). Det betyder at vi betaler leje til systemet for at have adgang, tilgegæld står der et hold af udviklere klar til konstant at videligeholde systemet, og finde på nye funktioner. Hvis der bliver fundet et sikkerhedshul bliver det derfor hurtigt lukket, uden at du skal tænke på det.

Samtidig er der selvfølgelig også backup af din løsning, så ingen data går tabt hvis uheldet alligevel skulle ske.


Hjemmeside pakkerne

CMS systemet (ret-selv-system) som vi anvender er opdelt i nogle forskellige pakker.

På den måde kan du få en simpel, nem og billig hjemmeside, hvis ikke du har de store krav til siden. Hvis behovet skulle vokse, er det selvfølgelig altid muligt at opgradere sin pakke.

 


Generelt

Light Pakke

Basic Pakke

Standard Pakke

Professional Pakke


Diskplads

2 GB

5 GB

10 GB

20 GB


Ubegrænset trafik


Antal sider

20

20+

20+

20+


Sproglag

1

1

2

2+


Drag & drop menustruktur


Optimeret til mobile medier (Mobil og tablet)


Blog

-


Flere sider i samme løsning (Multisite)
Kræver et sproglag pr. site.

-

-


Formular builder (Byg dine egne formularer)

-

-

-


Gratis telefon og email support


Oprettelse

2995,-

3995,-

4495,-

4995,-


Pris pr. måned

199,-

299,-

549,-

999,-


Bemærk at der til prisen kommer udvikling til 400,-/time

*alle priser er ex. moms.

 

Light Pakke

 • 2 GB plads
 • 20 Sider
 • 1 Sproglag
 • Gratis telefon og mail support

 

Oprettelse

2995,-

Pris pr. måned

199,-


Basic Pakke

 • 5 GB plads
 • Ubegrænset antal sider
 • 1 Sproglag
 • Blog
 • Gratis telefon og mail support

 

Oprettelse

3995,-

Pris pr. måned

299,-


Standard Pakke

 • 10 GB plads
 • Ubegrænset antal sider
 • 2 Sproglag
 • Blog
 • Flere sider i samme løsning
 • Gratis telefon og mail support

 

Oprettelse

4495,-

Pris pr. måned

549,-


Professional Pakke

 • 20 GB plads
 • Ubegrænset antal sider
 • Ubegrænset antal sproglag
 • Blog
 • Flere sider i samme løsning
 • Byg dine egne formularer
 • Gratis telefon og mail support

 

Oprettelse

4995,-

Pris pr. måned

999,-